За добу через російські обстріли Херсонщини загинули дві людини

 За добу через російські обстріли Херсонщини загинули дві людини

Впродовж минулої доби під обстрілами опинилися 11 населених пунктів області та Херсон. Унаслідок ворожих ударів дві людини загинули, ще дві  — дістали поранення. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, загалом з різних видів озброєння росіяни гатили по 12 населених пунктах Херсонщини.

За його інформацією, під обстрілами та авіаударами були Антонівка, Садове, Станіслав, Понятівка, Микільське, Берислав, Михайлівка, Тягинка, Осокорівка, Львове, Новоолександрівка та Херсон.

Пошкоджені багатоповерхівка, вісім приватних будинків, припортова інфраструктура, складське приміщення, гараж та чотири приватних автомобілі. Двоє людей загинули, ще двоє - отримали поранення.

"російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено  багатоповерхівку та 8 приватних будинків. Були зафіксовані влучання в припортову інфраструктуру. Побиті складське приміщення, господарські споруди, гараж та 4 приватних автомобілі", — написав Прокудін.

Нагадаємо, загальні бойові втрати росії з початку повномасштабного наступу на Україну 24 лютого становлять близько 492 290 військовослужбовців. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

За добу російське військо втратило 1210 військових.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська продовжують наступ на Харківську область, на думку аналітиків, вони мають намір захопити Часів Яр та Вовчанськ. Про це повідомилив аналіз Інституту вивчення війни. 

 

Головне