Байден викликав Трампа на дебати: що відомо

Байден викликав Трампа на дебати: що відомо

Президент США Джо Байден запропонував своєму головному опоненту Дональду Трампу провести передвиборчі дебати. Про це глава держави повідомив у соцмережі Х.

За словами Байдена, у 2020 році Трамп двічі програв йому дебати, і "відтоді не зʼявлявся" на таких заходах.

"Тепер він поводиться так, ніби хоче знову дискутувати зі мною. Ну, зроби мій день, приятелю. Я навіть зроблю це двічі. Вибирай дати, Дональде. Чув, що ти вільний по середах", - зазначив президент.

Варто зауважити, що у березні Дональд Трамп викликав чинного главу Сполучених Штатів Джо Байдена на дебати “будь-де, будь-коли”.

Стало відомо, що Трамп прийняв пропозицію нинішнього глави Білого дому Джо Байдена провести передвиборчі дебати.

Теледебати між Трампом та Байденом пройдуть у два раунди. Перший раунд заплановано на 27 червня у місті Атланта. Другий раунд відбудеться 10 вересня, він транслюватиметься на телеканалі ABC News.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден підписав закон, який передбачає заборону імпорту урану, виготовленого в росії або російськими підприємствами.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, президент США Джо Байден заявив, що припинення вогню у Секторі Гази може настати "хоч завтра", якщо ХАМАС звільнить заручників, яких утримують.

Головне