Чоловік з ножем напав на військового ТЦК на Дніпропетровщині

Чоловік з ножем напав на військового ТЦК на Дніпропетровщині

Чоловік з ножем здійснив напад на співробітника територіального центру комплектування на Дніпропетровщині. Про це повідомили у Сухопутних військах.

Згідно з оприлюдненою інформацією, інцидент стався у місті Синельникове у суботу, 18 травня. 

"Під час проведення військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки заходів із оповіщення військовозобов’язаних цивільний громадянин вчинив озброєний напад із застосуванням холодної зброї (ножа) на сержанта Збройних сил України.

У результаті нападу військовослужбовець РТЦК та СП отримав ножове поранення руки. Постраждалому надали всю необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні. 

У Сухопутних військах наголосили, що оперативно повідомили про цей випадок правоохоронцям, які затримали зловмисника. Також вони відкрили кримінальні провадження за фактом перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань і за фактом замаху на вбивство. 

Крім того населенню нагадали, що особовий склад ТЦК це переважно військовослужбовці, що втратили здоров'я на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах.

Як повідомляли "Ми-Україна", працівники ТЦК застосували силу до цивільного чоловіка, в установі відреагували та повідомили, що притягнуть військовослужбовців до дисциплінарної відповідальності.

Головне