Доля російських активів в Європі буде остаточно вирішена впродовж найближчих місяців - Малюська

Доля російських активів в Європі буде остаточно вирішена впродовж найближчих місяців - Малюська

Доля російських активів в Європі буде остаточно вирішена впродовж найближчих місяців. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі "Ми-Україна".

Міністр юстиції України Денис Малюська розповів, що зараз створюється унікальна система виплат постраждалим - раніше ніхто під час війни не отримував репарацій.

"Зараз мова йде про перший етап таких компенсацій - про фіксацію доказів. Ця фіксація буде підвантажуватися до софту Міжнародного реєстру збитків. Наступний етап - створення комісії, яка буде присуджувати відповідні виплати, третій етап - виплата компенсацій через відповідний фонд. Впродовж найближчих місяців буде йти боротьба за російські суверенні активи, за їх резерви, які зберігаються на заході і буде вирішена юридична доля цих активів", - розповів Малюська.

Нагадаємо, США не ставлять під сумнів причетність ІДІЛ до теракту на концерті у передмісті Москви ввечері 22 березня та завчасно попереджали росію про загрозу подібного теракту. Про це повідомляють ЗМІ.

Про це заявила ціла низка світових ЗМІ - зокрема Al-Arabia, CNN, Reuters, New York Times, CBS та Al Jazeera. В коментарі цим ЗМІ американські чиновники на умовах анонімнсоті стверджували, що Вашингтон попереджав Москву останніми тижнями про можливість нападу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Київщині поліція затримала підприємця та колишнього директора ДП Міноборони України через хабар у 600 тисяч доларів. Про це повідомляє поліція Київської області.

Разом зі спільником він вимагав гроші від приватного підприємця на будівництво житлового комплексу на земельній ділянці Міноборони.

 

Головне