На Дніпропетровщині виявили майже неушкоджений Shahed: що будуть робити з безпілотником

На Дніпропетровщині виявили майже неушкоджений Shahed: що будуть робити з безпілотником

У Дніпропетровській області вибухотехніки поліції виявили майже неушкоджений Shahed, який по території України запустили російські військові. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

"Днями під час чергової російської атаки сили протиповітряної оборони приземлили ударний безпілотник — він упав на пустирі біля села Дніпропетровської області", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Бойова частина не вибухнула, всі агрегати на місці. Вибухотехніки обережно ліквідують бойову частину, а безпілотник відправлять фахівцям на дослідження.

"Бойова частина не вибухнула, всі агрегати на місці. Наступний етап - обережно зняти бойову частину та знищити її. А сам безпілотний пристрій буде розібраний та досліджений фахівцями", - розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, що Сили протиповітряної оборони знищили більшість безпілотників російської федерації. Українськими захисниками було збито 10 із 16 БпЛА.

Як писав "Ми-Україна" раніше, об'єднана система аерокосмічної оборони США та Канади (NORAD) заявила про відстеження чотирьох військових повітряних суден росії неподалік берегів Аляски. Літаки увійшли в зону ППО штату. 

Головне