На КПП "Рафах" відбулася перестрілка між ізраїльськими та єгипетськими військовими

На КПП

Між ізраїльськими військовими та єгипетськими прикордонниками на контрольно-пропускному пункті "Рафах" сталася перестрілка. Про це повідомили в Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

За інформацією Times Of Israel, в результаті інциденту загинув єгипетський солдат. Серед ізраїльтян втрат немає.

Армія оборони Ізраїлю ще не зробила заяви з приводу інциденту. Так само про цей інцидент не повідомили представники Єгипту.

"Кілька годин тому на кордоні з Єгиптом сталася стрілянина. Інцидент розслідується і ведуться переговори з єгиптянами", — йдеться у повідомленні.

За даними Міністерства охорони здоров'я Гази та палестинських медиків, у неділю під час ізраїльського удару по табору для переміщених осіб у Рафаху загинуло щонайменше 35 людей.

Нагадаємо, торгова мережа "Епіцентр" виплатить по 1 мільйону гривень сімʼям тих, хто загинув під час удару в Харкові. Про це повідомили на сторінці компанії в Instagram.

Родинам, де залишились неповнолітні діти, виплачуватиме щомісяця по 10 000 гривень на кожну дитину до досягнення 18 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, влада у Польщі анонсувала запровадження обмежень на пересування територією країни дипломатів з рф. Як пояснив очільник польського зовнішньополітичного відомства Радослав Сікорський, цей крок є відповіддю на участь росії у гібридній війні проти країна-членів Європейського Союзу, пише Reuters. 

Головне