На Одещині жінка на камеру напувала пивом 2-річну племінницю заради хайпу

На Одещині жінка на камеру напувала пивом 2-річну племінницю заради хайпу

Поліцейські Одеської області вилучили з сім'ї дворічну дівчинку, після того, як у мережі з'явилося відео, де її 23-річна тітка на камеру напувала дитину алкоголем, лаяла та штовхала.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.

Поліцейські оперативно встановили особу та місцеперебування тітки. З’ясувалося, що вона знущалася з малолітньою, щоб залучити більше підписників до свого акаунту в соцмережах.

Поліція розшукала й матір дівчинки, яка, за її словами, напередодні інциденту привезла доньку до сестри на час ремонту в її квартирі.

Наразі дитина вилучена з сім'ї та поміщена до медичного закладу для огляду. Її подальшою долею буде опікуватися служба у справах дітей Одеської міської ради.

Обидві жінки, які перебували у стані алкогольного сп'яніння на момент вилучення дитини, були затримані. Після завершення перевірки їхні дії буде кваліфіковано юридично.

Поліцейські закликають батьків та осіб, які їх замінюють, неухильно виконувати свої обов'язки щодо виховання дітей, приділяти їм належну увагу та забезпечувати безпечне та щасливе дитинство.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у селищі Іваничі на Волині вчителька фізики вирішила покарати школярку, висипавши їй пачку снеків на голову.

Головне