Наєв сказав, скільки військових росія і Білорусь тримають на кордоні з Україною

Наєв сказав, скільки військових росія і Білорусь тримають на кордоні з Україною

Керівництво Білорусі продовжує надавати допомогу рф у збройній агресії проти України. Ситуація у Північній операційній зоні залишається контрольована. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

На території рф противник створив та утримує угруповання загальною чисельністю близько 20 000 осіб.

Вздовж кордону з Білоруссю утримується близько 1 800 осіб. За словами Наєва, ситуація на кордонах залишається контрольованою.

“Військовими та правоохоронними підрозділами на постійній основі проводяться заходи бойової підготовки, нарощується система спостереження та інженерно-фортифікаційне обладнання місцевості вздовж кордону”, - зазначив командувач.

Нагадаємо, західні союзники мають об'єднати свої зусилля для протистояння російському вторгненню в Україну, в іншому випадку Кремль може розглядати можливість розширення за межі своїх територіальних кордонів і нападу на прилеглі європейські країни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у центрі російського міста Челябінськ спалахнула масштабна пожежа на території торгово-розважального комплексу "Європа-Азія".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пожежа, за словами представників МНС рф, загрожує розповсюдитися на прилеглі будівлі, тому розпочато евакуацію людей із торгового центру.

 

 

Головне