Невідомий вранці поцілив з гранатомета по багатоповерхівці у Кривому Розі: подробиці

Невідомий вранці поцілив з гранатомета по багатоповерхівці у Кривому Розі: подробиці

Невідома особа 25 січня рано-вранці здійснила постріл з ручного протитанкового гранатомета по одній з багатоповерхівок Кривого Рогу. Минулося без постраждалих, стрілка не затримано, інформує ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області. 

Вибух у Тернівському районі міста пролунав близько 5:00. Внаслідок пострілу постраждали три квартири, зловмисник стріляв з відставні близько 250 м.

"Відомості за даним фактом внесені в ЄРДР за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Вживаються заходи для затримання особи, причетної до хуліганських дій", - йдеться у повідомленні. 

Статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Місцеві видання дізнались, що окрім винесених вибуховою хвилею шибок у будинку постраждала також система опалення. 

"Перший міський. Кривий Ріг" пише, що в оселі, яка стала об'єктом обстрілу, проживала родина із двома дітьми. Квартира знаходиться на дев'ятому поверсі. В момент обстрілу дітей вдома не було. Їхній батько нині перебуває у відрядженні. 

"Під обстрілом опинилась дитяча кімната однієї з квартир. На щастя, у цю ніч вона була порожня: діти, що мешкали у ній, у момент обстрілу перебували у бабусі", - йдеться у дописі. 

Нагадаємо, ударний дрон, який запустили окупанти у ніч проти 25 січня по Україні, поцілив у підприємство у Криворізькому районі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, також цієї ночі "шахедами" ворог атакував і Одесу. Нині відомо про шістьох постраждалих. У Приморському районі пошкоджень зазнав освітній заклад та 13 будинків, у Хаджибейському - два будинки та промисловий об'єкт. 

Головне