Олександра Усика визнали найкращим боксером планети, – The Ring

Олександра Усика визнали найкращим боксером планети, – The Ring

Після поєдинку в Саудівській Аравії у якому український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі, його визнали найкращим боксером світу. Про це повідомило видання.

Журнал опублікував оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії і Усик у ньому - став новим лідером.

Український боксер змістив на друге місце Наоя Іноуе з Японії, який нещодавно захистив титул абсолютного чемпіона у другій найлегшій вазі.

Усик змістив японця Наоя Іноуе на друге місце, який нещодавно захистив титул абсолютного чемпіона у другій найлегшій вазі у бою з мексиканцем Луїсом Нері.

У Наоя Іноуе 27 перемог у 27 боях з яких 24 закінчились нокаутом. Трійку лідерів замикає американець Теренс Кроуфорд, який має 40 поєдинків без поразок з яких 31 закінчив достроково. 

Нагадаємо, російські пропагандисти після перемоги Олександра Усика над британцем Тайсоном Ф’юрі взялися всіляко дискредитувати українця. Про це повідомляють у Центрі стратегічних комунікацій. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу з боксу у хевівейті із 1999-го року, відразу після бою проти Тайсона Ф’юрі він відправився до лікарні. 

Головне