Понад 14000 чоловіків за кордоном оновили свої дані через "Резерв+"

Понад 14000 чоловіків за кордоном оновили свої дані через

Понад 14 000 військовозобов’язаних українців у 124 країнах оновили свої дані через застосунок "Резерв+". Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України.

Найактивніше дані оновлювали військовозобов'язані в Польщі, Німеччині, Канаді, Чехії, США, Великій Британії, Іспанії, Литві, Нідерландах та Словаччині.

"Наші громадяни за кордоном користуються застосунком для уточнення даних, що є важливим вчинком для країни. Ми цінуємо це та продовжуємо розвивати зручні сервіси для усіх", – заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Військовий облік та уточнення даних за кордоном, QR-код та військовий квиток: нові правила

У міністерстві додали, що загалом понад 1,1 млн військовозобов’язаних оновили дані через "Резерв+", майже 55 тисяч через ЦНАП та близько 38 тисяч через ТЦК.

Також відомо, що функціонал застосунку "Резерв+" поповниться новими опціями. В МО планують перетворити цей додаток на продукт, який буде супроводжувати військовозобов'язаного постійно.

Варто додати, що розробку додатку фінансували за кошти благодійного фонду. Вартість переданого застосунку - 3 413 448 грн із ПДВ (близько 86 000 доларів).

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Україні вперше протестували 5G. Наразі 5G функціонує у понад 90 країнах світу. 

Головне