Португалія підтвердила участь в українському саміті миру в Швейцарії

Португалія підтвердила участь в українському саміті миру в Швейцарії

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з прем'єр-міністром Португалії Луїшем Монтенегру, де обговорили саміт миру в Швейцарії та фронт. Про це повідомив Президент.

“Вся увага зараз зосереджена на наших поточних оборонних операціях і контактах із військовими, що зумовило необхідність відкласти всі закордонні візити”, — написав Зеленський.

Премʼєр-міністр Португалії підтвердив участь його країни у Саміті миру та запевнив, що Лісабон використає свої контакти для забезпечення підтримки Саміту.

Нагадаємо, російські підрозділи на південному напрямку активізують свої спроби наступальних дій. Лише за минулу добу на півдні ворог здійснив 30 штурмів, розповів в ефірі "Ми-Україна" начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Євросоюз, імовірно, заморозить на невизначений строк заявку Грузії на вступ у ЄС, якщо закон про "іноагентів", ухвалений грузинським парламентом, набуде чинності. Про це повідомило видання Financial Times.

Головне