Прем'єр Словенії підтвердив свою участь у Саміті миру, - Зеленський

Прем'єр Словенії підтвердив свою участь у Саміті миру, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Словенії Робертом Голобом. Про це повідомив голова держави.

Крім того, Україна та Словенія завершують роботу над двостороннім безпековим документом у межах декларації G7:

"Також упевнений, що можу розраховувати на підтримку з боку Словенії фактичного початку переговорів про вступ України до ЄС", - йдеться у повідомленні.

Президент подякував словенському премʼєру за активну підтримку Формули миру. 

"Обговорили продовження оборонної співпраці. Наші команди завершують роботу над двостороннім безпековим документом у межах декларації G7. Ми домовилися підписати його за першої ж нагоди. Також упевнений, що можу розраховувати на підтримку з боку Словенії фактичного початку переговорів про вступ України до ЄС", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міністерство закордонних справ України оголосило про відновлення надання консульських послуг чоловікам за кордоном з 18 травня. Відповідна інформація була оприлюднена на офіційному сайті відомства.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Литва оголосила про новий пакет військової допомоги Україні, у який увійшли боєприпаси, антидрони, безпілотники, генератори та інше обладнання. Про це повідомили на сайті Міністерства оборони Литви.

Головне