Росіяни вдарили ракетою "Іскандер-М" по Покровську (фото)

Росіяни вдарили ракетою

Російське окупаційне військо вранці 3 березня здійснило ракетний удар по Покровську та Мирнограду. Внаслідок атаки є постраждалі, повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Покровськ росіяни атакували "Іскандером-М". Удар по місту було завдано о 06:30. 

"В епіцентрі вибухів опинилися житлові будинки. Двоє жінок 24 та 52 років отримали осколкові поранення", - йдеться у повідомленні.

По Мирнограду ж загарбники били з "С-300". Під ударом опинився мікрорайон зі щільною житловою забудовою, є руйнування.

"У ніч на 3 березня 2024 року збройні сили рф здійснили масовану ракетну атаку на м. Мирноград, випустивши 4 ракети, попередньо – "С-300". Під приціл окупантів потрапив мікрорайон зі щільною житловою забудовою.

В результаті влучання засобів ураження по багатоквартирних будинках тілесних ушкоджень у своїх оселях зазнали троє мирних громадян - двоє жінок 33 і 50 років, а також 37-річний чоловік. Постраждалих доставлено до лікарні, де у них діагностовані мінно-вибухові травми, забої і поранення тіла", - повідомили у прокуратурі.

Прокурори відкрили за фактом обстрілів кримінальні провадження через порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", на Херсонщині через російський обстріл постраждали двоє поліцейських, також пошкоджено службові автомобілі. Вогнепальні поранення різних частин тіла двоє правоохоронців Каховського районного відділу поліції отримали внаслідок вибуху ворожого БпЛА. Їх шпиталізували.

Головне