Російські загарбники обстріляли Берислав та передмістя Херсону, є постраждалі

Російські загарбники обстріляли Берислав та передмістя Херсону, є постраждалі

Російські війська вчергове атакували Берислав Херсонської області, в результаті постраждало троє людей. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація та очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Крім того, внаслідок ворожого обстрілу передмістя Херсона отримав поранення 75-річний чоловік. Під час атаки чоловік перебував на вулиці.

"Наразі він ушпиталений з контузією, вибуховою та закритою черепно-мозковою травмами, уламковим пораненням грудної клітини. Стан потерпілого оцінюється як середній", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що через російську атаку до медичного закладу звернулись троє поранених жителів Берислава - 21-річний чоловік, а також жінки 42 та 71 років.

"Лікарі оцінюють їх стан як середньої тяжкості. Нині потерпілих дообстежують та надають необхідну допомогу", - зазначили в ОВА.

Згодом Херсонська ОВА повідомила ще про двох постраждалих цивільних.

"Ще двоє жителів Берислава потрапили під удар ворожого дрона. Це двоє чоловіків, 59 та 70 років. В обох діагностували мінно-вибухові травми та контузії. Один з потерпілих отримав поранення спини. Наразі лікарі надають постраждалим необхідну допомогу", - додали в адміністрації.

Нагадаємо, що російські загарбники атакували Вовчанськ і громаду, в результаті обстрілу загинула 60-річна жінка, п'ятеро осіб отримали поранення. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо продовжує щоденно тероризувати мирні міста та села Харківщини обстрілами. За підсумками доби 17 травня через агресію рф в області загинуло двоє людей, ще дев'ять осіб зазнали травмувань.

Головне