САП скерувала до суду справу про розтрату понад 250 млн грн Мінекономіки

САП скерувала до суду справу про розтрату понад 250 млн грн Мінекономіки

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження про розтрату майже 251 млн грн Міністерства економіки. Про це повідомляє прес-служба САП.

Відомо, що кошти були виділені на закупівлю індивідуальних засобів захисту для військових.

"Прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно генерального директора державного підприємства "Укрпатент", головного бухгалтера державного підприємств, колишнього виконувача обов'язків держсекретаря Міністерства економіки України та голови правління благодійної організації, обвинувачених у розтраті державних коштів, виділених на закупівлю індивідуальних засобів захисту для військових", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що національне антикорупційне бюро завершило розслідування у справі про корупцію в оборонці, а саме про розтрату 225 млн грн при закупівлі устаткування для серійного виробництва 152 та 155-мм снарядів. Нині справу вже скерували до суду

Як писав "Ми-Україна" раніше, суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді застави на суму 12 мільйонів гривень до народного депутата, якого підозрюють у незаконному збагаченні на суму понад 11 мільйонів гривень.

Головне