Тищенка виключили зі складу парламентської фракції "Слуга Народу"

Тищенка виключили зі складу парламентської фракції

Нардеп Микола Тищенко, після учорашнього виключення з політичної партії “Слуга народу”, втратив членство також і в однойменній парламентської фракції. Новину повідомила речниця фракції Юлія Палійчук. 

"За результатами внутрішньофракційного опитування, яке було розпочато напередодні, прийнято рішення виключити Тищенка Миколу Миколайовича зі складу депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", - зазначила вона. 

Гучний скандал навколо Тищенка розгорівся у зв’язку з його поїздкою у Таїланд. Там він, за повідомленням українського посольства, мав зустрітися із громадою “для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд”. З сайту посольства анонс згодом зник. 

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, своєю чергою, наголосив, що нардепа за кордон не відряджав і жодного розпорядження не підписував. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, МВФ розглядає питання виділення Україні чергового довгострокового пакета фінансової допомоги на загальну суму у 16 млрд доларів

Головне