У справі Ігоря Гринкевича про спробу підкупу працівника ДБР завершили розслідування

У справі Ігоря Гринкевича про спробу підкупу працівника ДБР завершили розслідування

Працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Він пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР.

"Після пропозиції хабаря посадовець ДБР одразу повідомив про це своєму керівництву. Бізнесмен призначив йому зустріч у ресторані, де передав сумку з готівкою. Після чого був одразу затриманий працівниками Бюро", — йдеться у повідомленні.

Наразі захисники Гринкевича ознайомлюються із матеріалами досудового розслідування, після чого воно буде передано до суду. 

 За цей злочин йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з можливою конфіскацією майна.

Нагадаємо, росія наразі стикається зі значним дефіцитом робочої сили, що серйозно впливає на деякі галузі. У 2023 році в країні не вистачало 4,8 мільйона працівників.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович підтвердив свою участь у Саміті миру в Швейцарії. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський після розмови з хорватським прем'єром у Telegram.

"Говорив з Андреєм Пленковичем. Привітав його з призначенням на посаду Прем'єр-міністра Республіки Хорватія та висловив вдячність за постійну підтримку України з боку Хорватії. Також подякував Прем'єр-міністру Пленковичу за підтвердження його участі в Саміті миру у Швейцарії", – написав президент.

Головне