Унаслідок обстрілів у Херсоні є поранені, – ОВА

Унаслідок обстрілів у Херсоні є поранені, – ОВА

Близько 7 ранку у вівторок, 12 грудня, російські окупаційні війська обстріляли центральну частину міста Херсон. Атака здійснювалась з захопленого лівобережжя Херсонщини.

Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Херсона Роман Мрочко у своєму Telegram-каналі.

Внаслідок ранкового обстрілу отримав поранення 29-річний чоловік. Наразі його було ушпиталено.

Другим травмованим є чоловік 54 років. Його також доправлено до лікарні. На момент атаки з боку російських військ на Корабельний район Херсона чоловік перебував на вулиці.

В обласній військовій адміністрації також розповіли, що протягом минулої доби ворог здійснив 125 обстрілів Херсонщини. Росіяни випустили 597 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. За словами очільника ОВА Олександра Прокудіна, по місту Херсон було випущено 43 снаряди.

Минулої доби противник поцілив у житлові квартали населених пунктів Херсонської області, гуртожиток та адміністративну будівлю в Херсоні. Загалом через це за 11 грудня загинула одна людина та ще чотири отримали поранення, додав начальник обласної військової адміністрації.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, окупаційне військо рф у ніч з 11 на 12 грудня вчергове атакувало Україну ударними безпілотниками типу Shahed та авіаракетами Х-59. Для атаки ворог використав 15 дронів-камікадзе та дві ракети. Як інформують Повітряні сили ЗС України, із загально кількості випущених по мирних містах та селах "шахедів" було збито дев'ять. 

Головне