В Києві та Дніпрі запровадили екстрені відключення світла - YASNO

В Києві та Дніпрі запровадили екстрені відключення світла - YASNO

Через нещодавні обстріли та падіння температури, у кількох регіонах України було запроваджено аварійні відключення електроенергії.Про це заявив гендиректор компанії Сергій Коваленко.

Також він зазначив, що "Укренерго" розрахувало ліміти споживання на завтра з 00:00 до 9:00 та з 16:00 до 00:00.

"Сьогоднішній досвід показує необхідність впровадження графіків. Додатково про застосування графіків поінформують ОСР та ми. Дізнатися графіки для Києва, Дніпра та області можна на сайті YASNO", - додав він.

В ДТЕК також повідомили про екстрені відключення світла в Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

"Екстрені відключення: Київ, Київська область, Одещина, Дніпропетровщина, Донеччина Робимо все можливе, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію", - йдеться у ДТЕК.

Нагадаємо, російська армія вчергове атакувала Дніпро. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Пошкоджено інфраструктуру. Попередньо, двоє загиблих. Є поранені, їх кількість, стан та інші обставини уточнюються",ь- йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворожі війська намагаються відтіснити Збройні Сили України в районі Вовчанська, а Сили оборони прочісують околиці міста. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Головне