В Одесі притягнули до дисциплінарної відповідальності працівників ТЦК через скандал у маршрутці (відео)

В Одесі притягнули до дисциплінарної відповідальності працівників ТЦК через скандал у маршрутці (відео)

Працівники ТЦК застосували силу до цивільного чоловіка, в установі відреагували та повідомили, що притягнуть військовослужбовців до дисциплінарної відповідальності. Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП.

Інцидент трапився 17 травня. Встановлено, що військовослужбовці припустилися порушень норм та порядку спілкування із громадянами під час виконання службових обов’язків, - пише Одеський обласний ТЦК та СП:

"Втім, очевидний людський фактор та зайва емоційність, як в поведінці військових, так і в діях цивільних громадян", - йдеться і повідомленні.

В ТЦК додали, що засуджують таку поведінку та системно проводять роботу з особовим складом щодо неприпустимості застосування фізичної сили та нецензурної лайки.

Нагадаємо, у низці регіонів України ввечері 17 травня буде застосовано графіки відключення електричної енергії. Про це повідомили у ДТЕК.

Згідно з оприлюдненою інформацію, вказівку про запровадження графіків відключень видала НЕК "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, кабінет міністрів на засіданні звільнив трьох заступників міністра розвитку громад, територій та інфраструктури - Олександру Азархіну, Юрія Васькова та Анну Юрченко. Про це повідомив представник уряду у ВР Тарас Мельничук.

Головне