Віцепрезидентка США: У нас план єдиний - забезпечити Україну всім необхідним

Віцепрезидентка США: У нас план єдиний - забезпечити Україну всім необхідним

Сполучені Штати Америки мають єдиний план - забезпечити Україну всім необхідним. Про це заявила віцепрезидентка США Камала Гарріс.

"У нас план тільки один - забезпечити отримання Україною всього, що їй необхідно. Я наголошую, що індикатори того, де ми маємо знаходитися, це двопартійна підтримка, в обох палатах Конгресу, з боку Сенату і Палати представників. 

Я переконана, що пакет додаткової допомоги, який зараз знаходиться на розгляді в Палаті представників, якщо його поставити на голосування, він буде проголосований. Також я переконана, що є консенсус у двох партіях, який визнає брутальність московської агресії і необхідність відповіді. Відповіді, яка полягає в тому, щоб залишатися разом зі своїми друзями і продовжувати боротьбу з цією агресією. І цей консенсус в Конгресі США є", - наголосила Гарріс.

Водночас вона висловила переконання, що США повинні використовувати повний набір доступних можливостей для підтримки України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зустрівся з віце-президенткою США Камалою Гарріс у суботу, 17 лютого.

Як повідомляли "Ми-Україна", віцепрезидентка США Камала Гарріс заявила, що Америка забезпечуватиме постачання найважливіших озброєнь в Україну. Штати також продовжуватимуть лідирувати у наданні допомоги.

Головне