Ворог вдарив по Вовчанській громаді: постраждав начальник МВА

Ворог вдарив по Вовчанській громаді: постраждав начальник МВА

Російське окупаційне військо завдало ударів касетними боєприпасами по селу Вовчанської громади. В результаті поранення отримали п'ятеро осіб, серед яких начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Окупанти варварськи завдали ударів касетними боєприпасами по селу Вовчанської громади. Посеред білого дня, коли від обстрілів рятуються десятки людей, працюють волонтери та цивільні екстрені служби", - йдеться у дописі.

За його словами, у результаті обстрілу постраждали двоє медиків, двоє водіїв та начальник Вовчанської міської військової адміністрації.

Варто зауважити, що Сили оборони України продовжують докладати зусиль для стабілізації ситуації у місті Вовчанськ у Харківській області. Більше детально про обстановку в прикордонному місті та довкола нього розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

Крім того, в Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті. Станом на 13:30 16 травня відбулося 58 бойових зіткнень. Найактивніші дії окупанти ведуть на вдох напрямках - Краматорському та Покровському. Там ЗСУ вживають всіх заходів, щоб не допустити ворога вглиб країни.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Чехія у червні готується запустити програму, яка спонукатиме біженців повертатися в Україну

Головне