ЗМІ: Президент Ірану живий і їде у кортежі в Тебріз

ЗМІ: Президент Ірану живий і їде у кортежі в Тебріз

Президент Ірану Ібрагім Раїсі не постраждав піл час аварії гелікоптера, на борту якого він знаходився. Про це пише агентство Mehr.

Згідно з оприлюдненою інформацією, Раїсі живий та нині їде автомобілем у складі кортежу в Тебріз.

"Кілька хвилин тому гелікоптер з президентом приземлився на землю через туман у північному регіоні Східного Азербайджану, і зараз кортеж президента прямує до Тебрізу", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у кортежі перебувають міністр закордонних справ Хусейн-Амір Абдуллахіан та інші міністри і високопосадовці, які супроводжують Раїсі.

Міністр внутрішніх справ Ахмад Вахіді підтвердив національному телебаченню, що один із вертольотів президентського конвою зазнав "жорсткої посадки".

ВАЖЛИВО. За деякий час в Mehr видалили інформацію про те, що голова Ісламської республіки Ібрагім Раїсі живий. Нині ця інформація більше недоступна на сторінці видання.

Як повідомляли "Ми-Україна", гелікоптер президента Ірану Ібрагіма Раїсі зазнав аварії. Це сталося приблизно за 600 км на північний захід від столиці Ірану Тегерана. Крім Раїсі на борту гелікоптера перебували губернатор Східного Азербайджану аятола Аль-Хашем та міністр закордонних справ Хусейн-Амір Абдуллахіан.

Головне