ЗСУ зірвали плани росіян зайти вглиб Вовчанська та закріпитися там - Генштаб

ЗСУ зірвали плани росіян зайти вглиб Вовчанська та закріпитися там - Генштаб

Сили оборони зірвали плани російських військ зайти вглиб Вовчанська та закріпитися, їхня активність на Харківському напрямку значно знизилась. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Генеральний штаб заявив, що українським військовим також вдалося знизити активність росіян на Харківщині. Зокрема, плани окупантів на цьому напрямку були зірвані.

"З початку поточної доби ЗСУ продовжують виконання бойових завдань в межах міської забудови Вовчанська в північній частині міста, тримають ворога під вогневим контролем. Дії тривають, ситуація контрольована", - повідомили військові.

Нагадаємо, після російських масованих атак на енергетику Харків досі живе без власної генерації. В обласному центрі діють графіки відключень світла, майже не вмикається освітлення на вулицях, а виробництво перенесло роботу на нічний час, розповів в ефірі "Ми-Україна" харківський міський голова Ігор Терехов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія заробила 3 мільярди євро через лазівку в санкціях, яка дозволяє Туреччині перемарковувати російське паливо й постачати його до ЄС.  Про це повідомляє видання Politico.

Головне